Veneet Esillä 2018

Naantalissa järjestetään käytettyjen veneiden myyntipäivät Veneet Esillä 2018 – 31.8.-2.9.2018

Veneet Esillä on pääasiassa yksityisten käytettyjen veneiden myyntiesittely, mutta myös yritykset voivat tuoda vaihtoveneitään esille. Tapahtuman taustalta löytyvät Naantalin Venemessujen järjestäjät.

Veneet Esillä -tapahtuma järjestetään kymmenettä kertaa Naantalin vierassatamassa. Hinta-, koko-, ikä-, tai muita vaatimuksia Veneet Esillä -tapahtuman veneille ei ole, myös yritysten esittelyveneet ovat tervetulleita mukaan.

Veneet Esillä 2018- tapahtuman ajatuksena on koota huomattava määrä käytettyjä veneitä samaan paikkaan samaan aikaan, jolloin ostajalla on hyvä tilaisuus tutustua ja vertailla tarjontaa. Myyjän osalta tapahtuman joustava luonne ja otollinen myyntihetki luovat houkuttelevan ympäristön esitellä omaa venettään. Myyjällä ei ole velvollisuutta olla paikalla, vaan veneeseen voi halutessaan jättää tiedot esittelyajoista. Tavoitteena on myös pidentää Naantalin veneilykesää ja vierassataman sesonkia kauden kummastakin päästä.

Mahdollisuus myös maaosastoille

Suuren kysynnän vuoksi otamme 2018 tapahtumaan myös maaosastoja käyttöön. Maaosastoille tullaan veneiden lisäksi ottamaan myös muita myyjiä ja tuotteita. Kiinnostusta tapahtumaan on tullut mm. vaatemyyjien, laiturikauppiaiden, erilaisten pihakalusteiden ja kylpypaljujen edustajilta, venetarvikekauppiailta ja monilta muilta näytteilleasettajilta, jotka ovat tuttuja esim. Naantalin Venemessuilta.

Samaan aikaan lauantaina 1.9 on alueella myös K50-festarit, jotka tuovat taatusti lisää ostovoimaista yleisöä Naantaliin.

Tapahtuma on yleisölle pääsymaksuton

Tapahtumalla ei ole aukioloaikoja. Veneiden myyjät esittelevät veneitään omien aikataulujen mukaan.

2017 tapahtumassa vieraili arviolta yli 10 000 veneistä kiinnostunutta messuvierasta.

Parhaita aikoja tavoittaa myyjät ovat yleensä perjantaina n. klo 16-20 välillä ja viikonloppuna n. klo 10-20 välillä.

Mainokset

14 kommenttia artikkelissa “Veneet Esillä 2018

 1. Onko mahdollista tuoda venettä esille trailerin päällä, siten että se on jokseenkin näkyvällä paikalla? Tarkoitus ei ole tulla koko viikonlopuksi, ainoastaan sunnuntaina. Pieni jettivene olisi myytävänä, sen esittely on siten helpompaa trailerin päällä. Tarvittaessa käytän sitten koeajelulla, jos kiinnostunut ostaja sattuu kohdalle.

  Tykkää

  • Moi Jyrki, A4 kokoisen ilmoituksen voi lähettää joko sähköpostilla tai tuoda paikanpäälle. Hinta on 30€ ja se sisältää ilmoituksen tulostuksen ja laminoinnin.

   Tykkää

   • Hei! Ihan saman kysymyksen olisimme esittäneet. Meillä on aito summalainen Teuvo Seppälän veistämä saaristolainen puuvene, joka olosuhteista johtuen on toista kesää telakalla. Haluaisimme myydä veneen sopivalle veneilynharrastajalle, joka arvostaa perinnevenettä.

    Mikä on sähköpostiosoitteenne, johon materiaalin voi lähettää? Maksutapa tai -osoite?

    Terveisin,
    Eeva Strand

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s